Till innehållet Till sidfoten To English Till startsidan

Säsongsjobba hos oss 2024

🌾VI SÖKER SOMMARPERSONAL🌾

Längst ut i södra skärgården ligger Fiskeboa & Hamnkrogen Lotsen. Vi brinner för de bästa, färskaste och godaste skaldjuren man kan tänka sig! Vi har dem på vår meny men säljer även över disk till de på språng. Vi är matstället utan krusiduller där alla är välkomna! Stora som små, badgäst som fastboende, fint firande eller bara en snabb lunch! I en okomplicerad atmosfär vill vi ge våra gäster en stund av avkoppling🤎

Nu söker vi Er som vill bidra med god stämning, schysst laganda och ge våra gäster en fin upplevelse! Du får gärna vara lite stresstålig, påhittig och lösningsorienterad, samtidigt så är du lugn, kan se och prioritera vad som behövs göras just för stunden.

Vi ser gärna att du är 17 år fyllda och skulle du vara i övre medelåldern så ser vi det absolut inte som ett minus! Vi tror att livserfaren är viktigare än arbetslivserfarenhet🤎Vi är ett gäng med blandad bakgrund och ålder vilket vi uppskattar och ser som ett stort plus i vår verksamhet! 

Vi söker personal till kök, kassa, servering, fiskbutik och vår glasskiosk. 

Vill du hänga med järngänget i köket så är erfarenhet från köksarbete ett plus men absolut inte ett måste, med ett intresse för mat kommer du långt. Vi lär dig allt du behöver kunna!

Vill du prata och serva gäster och dessutom få sol på näsan är disken, verandan och vår utebar ställets svettigaste men kanske mysigaste ställe att jobba på. 

I Fiskbutiken tar vi hand om havets guld, säljer det med stolthet och stävar efter att uppå den galne fiskhandlarens vision😄

Kanske är glass det bästa du vet och kan tänka dig att smaka och memorera 25 olika smaker på glass och inte har något emot att kontrollera kvalitén på mjukglassen varje dag? Då är glassboa något för DIG! 

Lön enligt HRFs-avtal, inkl OB-tillägg och schema för avtalad arbetsperiod får ni hos oss🤎

Släng dig på tangentbordet och maila till oss på:

hamnkrogenlotsen@icloud.com. Berätta lite om vem du är o j vad du tror du skulle kunna bidra med hos oss, har du ett CV så skicka gärna med det. Märk din ansökan med ditt fullständiga namn och 2024. 

Hoppas vi hörs🌾🤎

Jennie & Andreas

Mer från oss

Öppettider
0709369906 Ring
E-post